marți , 5 decembrie 2023

Fotografii speciale cu Amy Winehouse, expuse în premieră la Londra

AmyWinehouse

O serie de fotografii de familie, care o înfățișează pe Amy Winehouse în perioada copilăriei și a adolescenței, vor fi expuse la Muzeul Evreiesc din Londra, pentru a marca ceea ce ar fi trebuit să fie, anul acesta, a 30-a aniversare a cântăreței.

Familia lui AmyWinehouse, care a murit la doar 27 de ani, a oferit Muzeului Evreiesc din Londra câteva fotografii intime, realizate în anii cei mai tineri de viață ai artistei. Totodată, expoziția va cuprinde prima chitară a lui Amy, colecția ei impresionantă de discuri, precum și uniforma pe care a purtat-o la Sylvia Young Theatre School, unde a studiat. Alex Winehouse, tatăl artistei, a declarat că speră ca această expoziție să aducă în fața publicului o altă latură a lui Amy, și nu pe cea a personajului care a devenit odată ce a cunoscut celebritatea.

Amy Winehouse a fost găsită moartă în locuința sa din cartierul londonez Camden, pe 21 iulie 2011. În urma autopsiei, medicii au stabilit că decesul i-a fost provocat de o intoxicație cu alcool. Trupul artistei a fost incinerat câteva zile mai târziu.

Expozitie Amy Winehouse

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *