marți , 11 mai 2021

Frumusețe fără haine: o instructoare de yoga a pozat nud, în pozițiile ei preferate

1

Dacă încă nu v-ați convins de faptul că yoga este o practică spirituală cu beneficii fantastice pentru sănătate, poate că frumusețea fizică pe care v-o promite vă va determina să exersați, de-acum înainte, câteva poziții. 

E lesne de înțeles de ce fotograful Peter Hegre a dorit să-și pozeze soția goală, făcând yoga: corpul ei este demn de a fi așezat între cele mai bune lumini și arătat lumii întregi. Lipsită – cel puțin la prima vedere – de orice intervenție chirurgicală ce i-ar fi putut îmbunătăți aspectul, femeia a pozat dezinvolt și firesc în poziții de yoga pe care le-a exersat până la perfecțiune. Deși prezintă nuditate explicită, fotografiile sunt departe de a fi vulgare, reușind să surprindă frumusețea corpului uman, modelat cu perseverență și disciplină în cea mai pură formă pe care ar fi putut s-o atingă.

Frumusețe prin yoga

Vedeți galeria integrală aici.

Sursă: nerve.com

Semnat de

2 comentarii

  1. absolut superb si de acord. pozele astea arata doar frumusetea trupului omenesc si armonia pe care o poti obtine prin yoga, sport, viata sanatoasa.
    nici nu se pune problema de vulgaritate. eu una sunt fascinata de astfel de fotografii in care corpul uman devine instrument de transmitere a frumusetii.

  2. Si noi o admiram foarte mult, Vavaly! E absolut minunata.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus