vineri , 22 septembrie 2023

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital

Gabriel Cotabitafoto

Gabriel Cotabiță a fost externat, joi, din Spitalul Elias din București, starea lui fiind acum ameliorată. Cântărețul va continua tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

„Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenţei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare”, a spus directorul medical al Spitalul Clinic de Urgenţă Elias, Dana Safta, pentru mediafax.ro. Ea a adăugat că artistul va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic sau ori de câte ori este nevoie.

Medicul a mai dezvăluit că Gabriel Cotabiță a beneficiat de asistență medicală gratuuită, prin sistemul public de sănătate.

Pe 8 mai 2015, Gabriel Cotabiță a fost găsit inconștient în sala de sport a unui hotel din București. Artistul se afla în stop cardio-respirator și a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca. După câteva zile, a fost transferat la Spitalul Elias, pentru recuperare. Conform medicilor care l-au tratat, cauza problemelor de sănătate ale cântărețului o reprezintă o serie de aritmii cardiace severe.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *