marți , 21 martie 2023

George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, Amal Alamuddin

GeorgeAmal

Actorul George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă seara, la Veneția.

„George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit sâmbătă, 27 septembrie, într-o ceremonie privată în Veneţia, Italia”, a confirmat agentul de presă al lui Clooney, citat de Vanity Fair. Evenimentul a avut loc la Hotelul Aman, situat în apropierea celebrului Canal Grande dinVeneția. O mulțime de vedete au fost alături de starul american și iubita lui: fostul model Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, Bono, solistul trupei U2, actorul Matt Damon și soția sa, Luciana Barrosi, actorul Bill Murray, actrița Ellen Barkin, precum și Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue.

George Clooney (53 de ani) și Amal Alamuddin (36 de ani) s-au logodit în luna aprilie a acestui an, spre surpriza opiniei publice și a apropiaților starului american, considerat unul dintre burlacii notorii ai planetei. Dacă Amal Alamuddin se află la prima căsătorie, Clooney a mai fost căsătorit o dată, cu actrița Talia Balsam. După divorț, artistul le-ar fi declarat prietenilor că nu se va mai căsători niciodată și, deși a avut mai multe relații stabile, niciuna dintre ele nu s-a oficializat la starea civilă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus