marți , 22 iunie 2021

George Clooney s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin

AG

George Clooney s-a logodit și urmează să se căsătorească cu iubita lui, Amal Alamuddin, o avocată în drepturile omului, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internațională.

Cei doi sunt extrem de discreți în ce privește relația lor, însă editorii site-ului E!News scriu că Amal Alamuddin poartă deja pe deget un inel de logodnă primit de la George Clooney. De asemenea, Alamuddin și Clooney i-ar fi dezvăluit lui Edward Norton, pe care l-au întâlnit recent într-un restaurant din Malibu, că s-au logodit. Și revista People scrie, citând o sursă din preajma actorului, că acesta își dorește să fie discret cu privire la logodna sa, dar că „nici nu încearcă să o ascundă”. Stan Rosenfield, reprezentantul lui George Clooney, a refuzat pentru moment să comenteze zvonurile despre clientul său.

Amal Alamuddin are 36 de ani și este avocată specializată în drepturile omului. Printre clienții săi s-au numărat fondatorul WikiLeaks Julian Assange și fostul prim-ministru al Ucrainei Iulia Timoshenko. Alamuddin s-a născut la Beirut, trăiește la Londra și vorbește fluent araba și franceza. Ea a lucrat, pe poziția de consilier, și pentru fostul secretar general ONU Kofi Annan.

George Clooney, în vârstă de 52 de ani, a fost căsătorit o singură dată, cu actrița Talia Balsam, de care s-a despărțit în 1993. El a declarat că nu se va mai căsători niciodată.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus