marți , 21 septembrie 2021

George Mihăiță face schimb de scenă cu Mihai Mălaimare

DECERNAREA PREMIILOR ASOCIATIEI SCRIITORILOR

Sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca și Teatrul de Comedie vă propun o seară inedită – cele două teatre vor juca spectacolele Parcul”, respectiv „Clinica”, fiecare pe scena celuilalt. Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu inițiat de Teatrul Masca, denumit „Întâlnirile Teatrului Masca”.

„Plin de umbre ale celor care i-au marcat existența, Cișmigiul te invită să-l admiri și să te bucuri de farmecul inegalabil al aleilor sale, dar, daca vrei să te îndrăgostești cu adevărat de cel mai iubit parc bucureștean vino sa vezi Parcul! Nu rata un spectacol de statui vivante cu adevarat special!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

În timp ce Mihai Mălaimare va interpreta pe scena Teatrului de Comedie rolul grădinarului curţii imperiale de la Viena, George Mihăiță va interpreta pe scena Teatrului Masca rolul unui fost boxer în spectacolul „Clinica”.

„Clinica” se bazează pe satiră la adresa celor care pentru faptele lor deplorabile caută un refugiu în mimarea nebuniei, în timp ce „Parcul” ne spune povestea Cișmigiului din alte vremuri, populat de figuri carismatice și animat de personaje pitorești.

Detalii pe www.masca.ro si www.comedie.ro.

Foto: www.cinemagia.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus