vineri , 22 septembrie 2023

Gheorghe Zamfir sărbătoreşte pe scenă 75 de ani de viață

zamfir

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a doua oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 5 aprilie, de la ora 21:30. Ocazia este şi una anviersară, pentru că, pe 6 aprilie, Gheorghe Zamfir va împlini 75 de ani.

Artistul va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi va delecta audiența cu acorduri clasice, dar şi cu momente-surpriză, ce vor avea în prim-plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre.
Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor „Kill Bill”, „Once upon a Time în America” sau „Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.
Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.
Pe 5 aprilie, de la ora 21.30, Zamfir va susține concert distins, în care muzica de film, compoziţiile proprii şi reinterpetările unor melodii intrate în istorie vor captiva publicul.
Biletele pentru concertul lui Gheorghe Zamfir se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 90 de lei, acces general cu loc la masă
– 120 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 90 de lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *