vineri , 8 decembrie 2023

Gheorghe Zamfir și trupa sa cântă la Hard Rock Cafe

gheorghe zamfir

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta pentru întâia oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 13 ianuarie.
Artistul va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi a pregătit acorduri clasice, dar şi momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre.

Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor „Kill Bill”, „Once upon a Time in America” sau „Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.
Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.
Aşadar, pe 13 ianuarie 2016, de la ora 21.30, mergi la un concert distins, cu piese desprinse din filme celebre, compoziţii proprii ale lui Zamfir şi reinterpetări ale unor melodii intrate în istorie. Biletele pentru concert se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

– 90 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
– 120 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 90 de lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *