miercuri , 4 octombrie 2023

Good-bye, Soprano! Actorul James Gandolfini a murit, la 51 de ani

Gandolfini

Actorul James Gandolfini, cunoscut pentru rolul său din serialul „Clanul Soprano”, a murit, miercuri, la vârsta de 51 de ani. Presa internațională anunță că artistul a suferit un atac de cord în timp ce se afla într-o vizită în Italia.

„Toată lumea din familia sa este în lacrimi”, citează New York Daily News o sursă care a confirmat moartea lui „Tony Soprano”, la vârsta de 51 de ani. Aceeași sursă a precizat că decesul actorului a fost provocat de un infarct „masiv”, medicii abandondând lupta de a-l menține în viață. El se afla în Italia pentru a participa la un festival ce are loc în Sicilia.

James Gandolfini a fost un actor timid in relația cu presa, expunerea lui în mass-media fiind relativ redusă, mai ales în ultimii ani. El a devenit celebru la vârsta maturității, iar după încheierea serialului „Clanul Soprano”, în 2007, a evitat aparițiile mediatice. Gandolfini era căsătorit cu Deborah Lin, alături de care avea o fetiță, născută anul trecut, în luna octombrie. Cei doi se căsătoriseră în Hawaii, în 2008. Actorul mai avea un băiat, dintr-o căsnicie anterioară, cu Marcy Wudarski.

James Gandolfini a mai jucat în filme precum „Iubire adevărată/ True Romance” (1993), „Familie în stil italian/ Italian Movie” (1993), „Un mafiot la Hollywood/ Get Shorty” (1995), „12 oameni furioşi/ 12 angry men” (1997), „Mexicanul/ The Mexican” (2001), „Toţi oamenii regelui/ All the king’s men” (2006), „Ucide-i cu tandreţe/ Killing them softly” (2012).

Foto: variety.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *