vineri , 1 decembrie 2023

Goran Bregovic la Bucureşti: două categorii de bilete suplimentate

Goran Bregovicfoto

Goran Bregovic a dat startul turneului său internaţional, care trece şi prin România, sâmbătă,  29 august, la Arenele Romane din Bucureşti. Turneul poarte sugestiv numele If you don’t go crazy, you are not normal!” şi trece prin tari precum Italia, Franţa, Elveţia sau Rusia.

Biletele VIP şi cele fără loc din fața scenei pentru showul de la Bucureşti au fost epuizate, dar datorită cererii mari de bilete organizatorii le-au suplimentat cu încă 100 de bucăţi din fiecare categorie. Acestea se găsesc în toate reţelele şi punctele fizice clasice de vânzare din toată ţara.

O altă veste bună este că Rona Hartner & Zurlia Orchestra vor deschide showul cu un program balcanic gospel, iar după showul Provincialii, Zurlia Orchestra vor continua cu un show special gipsy, exact înainte de showul Gipsy Casual.

Într-un interviu recent, artistul sârb a declarat: „Vreau să le reamintesc oamenilor că în secolul XXI trebuie să învăţăm să trăim alături de oameni diferiţi, care nu gândesc sau se comportă ca noi. În trecut era simplu, nu îţi plăcea de cineva, mergeai la război. Acum trebuie să învăţăm să trăim împreună şi este impotant pentru univers să avem diferite minorităţi şi moduri de a gândi. Cred că pentru toată lumea este importantă educaţia, doar ea ne va conduce la normalitate”, a continuat Goran Bregovic.
Goran Bregovic se întoarce în România alături de orchestra sa, „Wedding and Funeral orchestra”, pentru un show de senzaţie, care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile ce l-au făcut celebru. În deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra şi Gipsy Casual.
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro, precum şi în toate punctele fizice clasice de vânzare din toată ţara.

Biletele în presale au preţuri speciale:

160 de lei – Categoria A (VIP) cu loc în tribună (două sectoare, stânga și dreapta scenei)
100 de lei – Categoria B în picioare în fața scenei
60 de lei – Categoria C în picioare sau cu loc în spatele categoriei B, în Arenă

În ziua concertului, biletele vor costa:

180 de lei – categoria A

120 de lei – categoria B

70 de lei – categoria C

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *