duminică , 24 septembrie 2023

„Graceland Presents ELVIS: The Exhibition”: peste 300 de obiecte ale lui Presley, expuse în Las Vegas

ElvisFoto: epictimes.com

Peste 300 de obiecte care i-au aparținut lui Elvis Presley și care nu au mai fost expuse în altă parte decât la Graceland, fosta reședință a artistului, pot fi văzute în cadrul unei expoziții permanente deschise recent în Las Vegas.

Elvis Presley a susținut peste 600 de spectacole în Las Vegas de-a lungul carierei sale, iar acum, orașul îi dedică o expoziție permanentă. „Graceland Presents ELVIS: The Exhibition” s-a deschis în urmă cu câteva zile și cuprinde peste 300 de obiecte ale lui Elvis, până acum expuse doar la fosta sa reședință din Memphis, Graceland, informează Daily Mail. Printre ele se numără celebra centură a cântărețului, decorată cu pietre prețioase și cu numele său încrustat cu diamante. Obiectul i-a fost oferit lui Presley, în 1969, de conducerea hotelului Westgate Las Vegas Resort and Casino, care pe atunci se numea International Hotel. În acest hotel poate fi admirată, azi, expoziția deschisă de văduva lui Elvis, Priscilla Presley, și de unica lor fiică, Lisa Marie.

Elvis Presley, care a murit în 1977, în urma unei supradoze de medicamente, a vândut până în prezent aproape un miliard de albume în lumea întreagă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *