joi , 7 decembrie 2023

Gustos și ușor: pateu arăbesc de năut, cu nucşoară

1

O gustare ușoară, sănătoasă și ușor de preparat, porivită pentru orice moment al zilei!

Se pune năutul la fiert, şi când e gata, se dă prin maşina de tocat sau la robotul de bucătărie. Punem sare şi piper după gust, două linguri de pastă de tomate şi nucşoară.

2

Amestecăm vârtos cu o lingură de lemn sau lăsăm robotul să-și facă treaba. Când s-a omogenizat totul, ungem feliile de pâine şi… start la mâncare, că e după cum apuci!

Poftă bună!

Cine este Marius Vornicescu

Practicant de yoga de la vârsta de șase ani și absolvent de A.S.E. și Psihologie, Marius Vornicescu este profesor în terapie holistică. Este adept al alimentației vegetariene și promovează un stil de viață sănătos, o întoarcere a omului către natură. Pasionat de scris, este autorul a cinci cărți: „Mudra, gestul lui Dumnezeu”, „Arta de a fi lacto-vegetarian”, „Înţelepciunea din tine” (în două volume) şi „Minte sănătoasă în corp sănătos prin yoga”. Totodată, administrează o editură cu specific ezoteric, Bo Yang, și trei site-uri: www.marius-vornicescu.ro, www.vegetarienii.ro, gatesteterapeutic.wordpress.com.

Îl puteți contacta la numărul de telefon 0756.869.328.

Semnat de

2 comentarii

  1. oo, e mult mai simplu decat humusul pe care obisnuiesc eu sa il prepar.
    doar sa gasesc nucsoara si fac si eu . ne place nautul si este o alternativa chiar potrivita si pentru cina si pentru mic dejun.

  2. Nu l-am incercat inca, dar sunt sigura ca e bun de tot!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *