sâmbătă , 28 mai 2022

Gwyneth Paltrow: Să mă căsătoresc cu Chris a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată

CMG

Gwyneth Paltrow și Chris Martin formează un cuplu discret. Vorbesc rareori despre căsnicia lor și la fel de rar îi putem vedea pozând pe covorul roșu. Însă actrița a avut deschiderea de a vorbi despre viața ei privată, recent, într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping.

Actrița a mărturisit că „cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată” a fost aceea de a se căsători cu solistul trupei Coldplay. De asemenea, vedeta a spus că „cea mai mare realizare” a sa o reprezintă cei doi copii pe care îi are cu Chris Martin – Apple (nouă ani) și Moses (șapte ani). „Am fost cu adevărat norocoasă să am doi copii sănătoși, și mă bucur de creșterea lor, urmărind aceste două ființe umane uimitoare cum se dezvoltă și își conturează personalitatea”, a adăugat actrița, în vârstă de 40 de ani.

În trecut, Chris Martin a făcut de asemenea declarații măgulitoare la adresa soției sale, spunând că această căsnicie este, pentru el, ca și cum ar fi câștigat la loterie. „E un pas mare de la a fi un pierde-vară la a te căsători cu o câștigătoare de Oscar. E un pas uriaș. Să fim sinceri: e ca și cum ai câștiga la loterie”, a spus artistul.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus