miercuri , 29 noiembrie 2023

„Hai să facem o plimbare!”. Ultima fotografie cu Paul Walker în viață

PW2

O fotografie în care actorul Paul Walker a fost surprins cu o jumătate de oră înainte de a muri, sâmbătă, într-un accident de mașină petrecut în California, a fost publicată, astăzi, în presa internațională.

Actorul, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din franciza „The Fast and The Furious”, a fost fotografiat chiar înainte de a se urca în mașina Porsche Carrera GT, a prietenului și consilierului său financiar Roger Rodas, un fost șofer de curse în vârstă de 38 de ani, decedat și el în accident. Conform martorilor, ultimele cuvinte rostite de Paul Walker, înainte de a se urca în mașină, au fost: „Hai să facem o plimbare!”, informează Daily Mail.

Foto Paul Walker

Starul, în vârstă de 40 de ani, a murit sâmbătă, după ce automobilul în care se afla, pe scaunul din dreapta, și-a pierdut direcția, s-a lovit brutal de un stâlp și de un copac, și apoi a explodat. În ziua aceea, Walker lua parte la o gală de caritate organizată la un magazin de piese auto de lux, la care deținea acțiuni. Atunci când Roger a coborât din maşină, Paul Walker a venit spre el şi l-a rugat să facă o plimbare împreună cu acel Porsche. „Roger mergea cu spatele spre garaj, însă Paul a sărit în maşină şi i-a spus: Hai să facem o plimbare!”. Aşa că s-au dus să facă o mică plimbare şi apoi s-a întâmplat tragedia”, a declarat Jim Torp, un bun prieten al actorului, citat de Daily Mail. „Este ciudat. Paul Walker a făcut acele filme. Şi-a trăit viaţa şi a murit repede şi furios, astăzi. A iubit viteza, a iubit maşinile şi trebuia să moară în acest fel. A murit într-o maşină foarte iute, alături de prietenul său”, a mai spus Jim Torp, citat de New York Daily News.

Conform Departamentului de Poliție din Los Angeles, principala cauză a producerii accidentului a reprezentat-o viteza. Tragedia a avut loc în localitatea Santa Clarita din California, unde Paul Walker participa la un eveniment caritabil organizat de fundația sa, Reach Out Worldwide, în beneficiul victimelor afectate de taifunul recent din Filipine. Trupurile celor două victime au fost atât de grav afectate de impact și de explozia automobilului, încât identificarea lor s-a făcut după amprentele dentare.

Paul Walker avea o fiică, Meadow, în vârstă de 15 ani, care se mutase de curând din Hawaii în California, pentru a fi mai aproape de tatăl său. Actorul avea o relație, care dura de șapte ani, cu Jasmine Pilchard-Gosnell, în vârstă de 23 de ani.

Accident Paul Walker

Foto: DAILY MAIL

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *