vineri , 25 iunie 2021

Haine, accesorii și cosmetice, la Fashion Bazaar de aprilie

FB

Pe 13 aprilie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – are loc FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu o serie de colecţii pline de culoare şi de energie.

Adaptate la noile trenduri şi special create pentru ediţia Flowers în Bloom a Fashion Bazaar, colecţiile de haine şi accesorii sunt pline de fantezie şi de vitalitate, pentru a-ţi înveseli garderoba. Încălţămintea şi genţile din piele naturală, în culori vesele, pentru o primăvară plină de energie, pot constitui un bun motiv pentru a trece pragul târgului. Unde mai pui că poţi beneficia de reduceri substanţiale, valabile numai în ziua târgului, precum şi de cadouri preţioase, la preţuri mici, pentru persoanele speciale din viaţa ta. Cosmeticele bio şi obiectele de vintage autentic nu vor lipsi nici ele. Pentru bărbaţi organizatorii au pregătit colecţii de ceasuri şi bijuterii, cămăşi personalizate, accesorii unicate şi multe alte surprize.

Cei mai norocoşi dintre voi vor câştiga premii pe loc la tombola organizată din oră în oră în cadrul târgului.

Aşadar, nu ratați ziua de duminică, 13 aprilie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – pentru că vă aşteaptă multe surprize, concursuri, premii şi noile colecţii din materiale diafane, pline de culoare.

13 aprilie 2014
Casa Universitarilor
Dionisie Lupu 46
Intrarea 10 RON
Dress code: Flowers in Bloom

Urmărește pe Facebook colecțiile care vor fi prezentate la târg.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus