duminică , 1 octombrie 2023

Halle Berry, însărcinată la 46 de ani. Actrița și Olivier Martinez așteaptă un băiețel

Halle

Halle Berry este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a declarat purtătorul de cuvânt al actriței. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, și logodnicul său, Olivier Martinez, vor avea astfel primul lor copil împreună. Din primele analize medicale, se pare că acesta va fi un băiețel.

Halle Berry și Olivier Martinez o cresc deja împreună pe Nahla, fiica în vârstă de cinci ani pe care actrița o are dintr-o relație anterioară, cu modelul Gabriel Aubry. În prezent, Halle este din nou însărcinată, în trei luni, iar siteul TMZ anunță că viitorii părinți ar fi aflat deja sexul bebelușului. Surse au declarat pentru publicația citată că Nahla va avea un frățior și este deja foarte încântată de această veste, deși își dorea o surioară. „Fetița mea mă tot întreabă când îi aduc o surioară. În fiecare seară ne rugăm la Dumnezeu, iar ea e foarte dulce și spune: Doamne, te rog mult, adu-mi o surioară!”, a declarat Halle Berry, anul trecut, într-o emisiune TV.

Săptămâna trecută, Halle și Olivier, alături de Nahla, s-au relaxat într-o vacanță în Hawaii, unde actrița a purtat haine care-i acopereau sarcina incipientă, pentru a evita speculațiile.

Halle Berry

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *