joi , 30 noiembrie 2023

Heidi Klum: secrete de frumusețe la îndemâna oricui

Heidi1

La 39 de ani, Heidi Klum continuă să fie un reper de frumusețe pentru multe dintre femeile lumii, dornice să afle trucurile prin care supermodelul își menține frumusețea. Heidi – care este mamă a patru copii, dar arată de parcă n-ar fi născut niciodată – spune că „secretul” ei este faptul că trăiește o viață sănătoasă, lipsită de excese. „Sunt o mulțime de produse grozave pe care le poți folosi ca să-ți îmbunătățești aspectul , dar cred că mișcarea și alimentația potrivită sunt cele mai eficiente metode pentru a te menține”, declară vedeta. Dar, totuși, ce alte secrete mai are Heidi Klum? Să aflăm…

Interzis la soare: „Încă de la începutul carierei am învățat să nu mă expun la soare. Un bronz rezistă o săptămână sau două, apoi se duce, iar soarele este atât de dăunător, încât nu merită. Și pe copiii mei îi dau cu cremă de protecție solară înainte să-i duc la școală sau să iasă la joacă. Deja s-au obișnuit cu asta”.

Un pahar cu lapte în fiecare zi: „Trebuie să iei în calcul întreg corpul atunci când te gândești la îmbătrânire, iar asta începe cu felul în care te hrănești. În fiecare seară, la cină, beau câte un pahar cu lapte. Când eram însărcinată, obișnuiam să beau zilnic un litru de lapte integral – antrenorul meu spune că asta e o nebunie, dar mie îmi făcea bine”.

Mișcare, mai mult vara: „Fac mai mult sport vara, când sunt la New York, atunci când copiii mei nu trebuie să meargă la școală. Când suntem în Los Angeles, e greu să mă strecor de acasă preț de o oră, dimineața, pentru că trebuie să-i pregătesc și să le prepar micul-dejun, iar apoi să-i duc cu mașina la școală. Apoi, merg la serviciu. Vara, totuși, am o oră liberă, doar pentru mine. Ies să alerg, de regulă între 7 și 8 dimineața.”

Frumusețea după naștere: „După ce am născut, mi s-a schimbat textura părului. Înainte era perfect drept, acum a devenit ondulat spre vârfuri. Dar nu mă lupt cu el, îl las în pace. De-a lungul carierei l-am supus la multe tratamente chinuitoare, așa că acum încerc să mai reduc din presiunea cosmeticelor. Apoi, când ai copii nu mai ai atât de mult timp liber, așa că am învățat să fac multe lucruri cu puține produse de machiaj. Îmi curbez genele, aplic mascara și un blush care să arate cât mai natural. Închei cu un ruj moale, nu prea roz, și pot ieși liniștită din casă, fără să petrec ore în fața oglinzii”.

Când ești pe fugă: „Dacă nu am mult timp la dispoziție să mă machiez, mă străduiesc să pun accentul pe o anumită trăsătură. Un eyeliner bun este echivalentul unui accesoriu grozav. Desenez o linie subțire de-a lungul genelor superioare, până după colțul ochiului, apoi aplic mascara. Rezultatul arată ca și cum aș fi depus un mare efort, însă procedura e foarte simplă și consumă puțin timp!”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *