vineri , 22 septembrie 2023

Hello, Adele! Artista a lansat o nouă piesă, după trei ani de pauză – VIDEO

adele hellofoto

Cântăreața britanică Adele a lansat vineri o nouă piesă, intitulată „Hello”, după trei ani de pauză, în care a petrecut mai mult timp cu familia și a lucrat la noul ei album, intitulat „25”.

„Hello”, primul single extras de pe albumul „25”, care se va lansa pe 20 noiembrie 2015, este o melodie în impecabilul stil Adele, o baladă plină de forță și frumusețe, dedicată unei iubiri pierdute. Videoclipul, regizat într-o nostalgică nuanță de sepia, are deja peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube și 8 milioane de vizualizări pe pagina de Facebook a artistei, la doar o zi de la lansare. Filmat în regiuni rurale din apropierea orașului Montreal, clipul poartă semnătura regizorului canadian Xavier Dolan.

„Mă împac cu mine însămi”

Pentru a-și promova noua melodie și albumul ce stă să iasă pe piață, Adele a apărut, ieri, în emisiunea „BBC Radio 1 Breakfast Show”, unde a cântat „Hello” în premieră. „Mi-e atât de rău. Sunt atât de emoționată… Am crezut că o să izbucnesc în lacrimi”, a declarat artista imediat după interpretarea live.

În ce privește titlul proaspătului ei material discografic, „25”, Adele spune că reprezintă călătoria ei spre maturitate și acceptare de sine. Într-un text publicat pe pagina sa de Facebook, cântăreața declară că ultimul său album a fost unul „al despărțirii”, în timp ce acesta este unul „de împăcare”. „Mă împac cu mine însămi. Mă împac cu gândul la timpul pe care l-am irosit. Mă împac cu tot ce am făcut vreodată și cu tot ce n-am făcut niciodată”, a explicat Adele.

Cel mai recent album semnat Adele, „21”, a fost lansat în 2011. Apoi, cântăreața a avut un succes extraordinar cu melodia „Skyfall”, inclusă pe coloana sonoră a filmului din seria „James Bond” din 2013. În ultimii ani, Adele a luat o pauză în carieră și s-a ocupat de creșterea băiețelului ei, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viață, Simon Koneki.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *