duminică , 1 octombrie 2023

Heroina și alcoolul, cauza morții lui Cory Monteith, starul din „Glee”

CM

Cory Monteith, cunoscut pentru rolul său din serialul „Glee”, a murit din cauza unei supradoze de heroină combinată cu alcool. Actorul, în vârstă de 31 de ani, se confrunta de mai mulți ani cu dependența de droguri.

Autopsia și rezultatele analizei toxicologice arată drept cauză a morții actorului „un amestec de alcool și droguri, inclusiv heroină”, informează revista Variety. Monteith a fost găsit mort, sâmbătă, în camera sa din hotelul Fairmont Pacific Rim din Vancouver. El se cazase la acest hotel pe data de 6 iulie și ar fi trebuit să părăsească locul pe 13 iulie, dar trupul său neînsuflețit a fost găsit sâmbătă, după ora prânzului.

În 2011, Cory Monteith declara, într-un interviu acordat revistei Parade, că a început să consume droguri de la vârsta de 13 ani, iar la 19 ani era deja la dezintoxicare, întrucât se droga „cu orice și cu de toate, în cantități cât mai mari posibile”. „Sunt norocos să fiu în viață”, spunea Cory.

Actorul era așteptat să se întoarcă pe platourile de filmare, toamna aceasta, pentru un nou sezon al serialului „Glee”. De curând, el terminase munca pentru filmul independent „McCanick”, în care a interpretat rolul unui vagabond dependent de droguri.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *