duminică , 1 octombrie 2023

Holograma lui Whitney Houston, în turneu prin Statele Unite

whitney houstonfoto

Familia lui Whitney Houston și-a dat acordul pentru o serie de concerte în care publicul va putea vedea holograma artistei și care vor avea loc în mai multe orașe din Statele Unite ale Americii, anul viitor. 

Evenimentele sunt parte dintr-un turneu organizat de Hologram USA și comemorează, în 2016, patru ani de la moartea lui Whitney. Spectacolele vor putea fi urmărite prin aplicația gratuită FilmOn.com. „Am fost distrus când am aflat despre moartea lui Whitney. Ocazia de a împărtăşi darul ei extraordinar cu lumea, din nou, este exact ceea ce am sperat când am construit această afacere cu holograme”, a declarat Alki David, preşedintele Hologram USA şi fondatorul FilmOn.com, citat de contactmusic.com. „Sunt încrezător că vom realiza această comemorare într-un mod artistic uimitor”, a adăugat organizatorul.

Whitney Houston s-a stins din viață pe 12 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Artista s-a înecat accidental în cada camerei sale din hotelul Beverly Hills din Los Angeles, după ce consumase droguri. Recent, Bobbi Kristina Brown, singurul copil al lui Whitney Houston și al rapperului Bobby Brown, a murit în circumstanțe ce se aseamănă izbitor cu cele în care a fost descoperită mama ei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *