vineri , 22 septembrie 2023

„I Will Always Love You”, pe piatra funerară a lui Whitney Houston

Whitney-Houston-600x375

Titlul celei mai cunoscute piese cântate de Whitney Houston – „I Will Always Love You” – a fost gravat, recent, pe piara funerară a artistei decedate în februarie 2012.

Piatra a fost așezată la mormântul lui Whitney Houston din cimitirul Fairview, situat în Westfield, New Jersey, după mai bine de un an în care locul rămăsese nemarcat, informează Daily Mail. Construcția din granit a fost inscripționată cu numele cântăreței, data nașterii și a morții, precum și cu tributul „I Will Always Love You”, titlul cele mai iubite melodii ale sale. De asemenea, pe piatră apare gravată mențiunea „The Voice” (n.r. „Vocea”).

WH2

Cântecul „I Will Always Love You” a fost interpretat inițial de cântăreața Dolly Parton, în 1974, dar a devenit hitul lui Whitney Houston, după ce a fost inclus pe coloana sonoră a filmului „The Bodyguard”, în care vedeta a jucat alături de Kevin Costner, în 1992.

Whitney Houston a murit pe 12 februarie 2012, înecându-se accidental în cada de baie a unui hotel din Beverly Hills. Artista suferea de mulți ani de o dependență puternică de droguri.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *