sâmbătă , 16 decembrie 2017

Imagini inedite, cu Pink și soțul său, de la filmările clipului „Just Give Me A Reason”

3

Un cuplu care nu a fost ferit de probleme, dar care astăzi pare să fi acceptat toate provocările pe care le presupune traiul în doi.

Pink și soțul ei, Carey Hart, fac o pereche extraordinară și atunci când lucrează împreună, dovadă stând unul dintre videoclipurile recente ale artistei, în care apare alături de partenerul său de viață.  Daily Mail a făcut publice, astăzi, o serie de imagini care surprins momente inedite din timpul filmărilor pentru clipul „Just Give Me A Reason”.

Pink, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu fostul motociclist Carey Hart în 2006, în cadrul unei ceremonii romantice care a avut loc în Costa Rica. În 2008, au anunțat că s-au separat, pentru ca în 2009, să spună că „se întâlnesc” din nou. În anul 2011, cei doi au devenit pentru prima oară părinți și au acum o fetiță pe nume Willow Sage.

„Scopul meu nu a fost niciodată să fiu frumoasă”

Într-un interviu recent, acordat revistei Redbook, Pink a declarat că „scopul său nu a fost niciodată să fie frumoasă”. Artista a completat spunând că se simte, totuși, frumoasă în anumite momente: „când mă simt bine în pantalonii mei de piele, iar soțul meu mă apucă de fund. Sau când stau pe o saltea, iar fiica mea aleargă pe mine cu o bucurie completă”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus