duminică , 22 mai 2022

„În Premieră cu Carmen Avram” revine astăzi la Antena 3

ac

Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – În Premieră cu Carmen Avram – revine duminică, 3 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon.

„Începem sezonul 5 cu două subiecte grele. Primul este o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care se fac cu sănătatea noastră. Romana Puiuleţ a plecat prin ţară, ca să vadă cât de curat e business-ul cu ferme de animale, de unde se livrează carne şi lapte în pieţe şi în magazine. A descoperit cu groază că, de fapt, nu avem idee ce punem pe masa şi că există o conspiraţie la nivel mare, privind modul în care se vând, în farmaciile veterinare, tratamentele pentru animale. Aceste substanţe, care se injectează ilegal şi cu acceptul tacit al unor personaje aflate în conflict de interese, ajung în alimentaţie şi au urmări pe termen lung. Iar cei mai afectaţi sunt copiii”, povesteşte Carmen Avram.

Al doilea reportaj se referă la tăcerea suspectă care învăluie un subiect delicat: miile de preoţi şi de credincioşi martiri ucişi în închisorile comuniste. „Unii dintre aceştia au caracteristici de sfinţi şi chiar sunt cinstiţi ca atare de prelaţi şi mii de români cu credinţă în Dumnezeu. Însă cineva vrea neapărat să păstreze tăcerea asupra acestui fenomen şi, mai ales, ignoră demersurile care s-au făcut de către unele cercuri ale Bisericii, pentru canonizarea martirilor. Mai grav, adevărul despre ce s-a întâmplat cu oamenii condamnaţi pentru credinţă e în continuare ascuns, victimele zac şi astăzi în gropi comune, neidentificate, în număr necunoscut şi fără cruci la căpătâi”, spune Carmen Avram. Echipa „În premieră” a aflat cine vrea să ascundă adevărul şi ce interese se află în spatele acestei tăceri.

Nu pierde „În premieră cu Carmen Avram”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus