vineri , 1 iulie 2022

Indila concertează în premieră la București

Indila

Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, concertează în premieră pentru publicul din România, pe 7 decembrie, începând cu orele 19:00. Concertul Indilei de la Bucureşti este, fără nici o îndoială, cel mai important eveniment concertistic al sfârşitului de an.

Începând de astăzi, 22 septembrie 2014, biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

Despre Indila,  nouă revelaţie a muzicii  internaţionale, se spune că are o voce divină, care îţi rămâne în minte, se lipeşte de suflet şi cu siguranţă ne-a fascinat pe toţi. Artista, care provine din Franţa, este considerată un fenomen muzical, iar în România a câştigat admiraţia unui număr impresionant de fani, oameni care nu se mai satură să îi asculte compoziţiile muzicale cu inflexiuni vocale inconfundabile.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a revenit pe piaţa cu primul său single, „Derniere Danse”. Ascendența fulminantă a frumoasei brunete s-a simţit într-un timp record de la lansarea single-ului „Derniere Danse”. Primul ei album, „Mini World”, lansat în luna februarie 2014,  a obţinut deja un disc de platină.  Piesa a luat cu asalt toate top-urile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de  You Tube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesă, „S.O.S”, se bucură de acelaşi succes uluitor.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus