joi , 30 noiembrie 2023

Îngheţată cosmetică pentru cearcăne, „pungi” şi ochi obosiţi

eyes

Foto: healthydunia.com

Ochi obosiţi sau cu pungi? Cearcăne? Am să-ţi arăt astăzi cum vei pregăti o îngheţată cosmetică cu ajutorul căreia le vei veni de hac nesuferitelor cearcăne şi pungi” și care îți va calma ochii obosiţi după o zi întreagă petrecută în faţa calculatorului.

Nu mai este niciun secret: castravetele este regele remediilor pentru ochi obosiţi, umflaţi şi încercănaţi. Mulţumită vitaminei K, coaja de castravete  ajută la decongestionarea capilarelor, reduce cearcănele şi reface pielea din jurul ochilor. Mai mult, castraveţii sunt bogaţi în apă densă, ceea ce îi face să acționeze ca un lifting natural. În acelaşi timp hidratează, iar pielea din jurul ochilor va arăta mai tânără.

Pentru aceasta îngheţată” ai nevoie de:

– 1 castravete mare

–  10-15 dischete demachiante

Într-un blender, pune bucăţi le de castravete (cu tot cu coajă) şi mixează la viteză maximă, până când obţii un amestec de consistență lichidă. Dacă pasta ţi se pare prea groasă, poţi să mai adaugi puţină apă distilată, până când compoziţia are o textură lichidă. Scufundă dischetele (una câte una) în acest lichid și presează puţin între palme ca să elimini excesul. Din discheta ta demachianta nu ar mai trebui să curgă lichid după presare, însă trebuie să fie, în acelaşi timp, îmbibată cu suficent suc de castravete.

comprese castravete

Aşază dischetele, separat (nu una peste alta), în pungi de congelator. Cred că într-o pungă încap cam șase dischete. Pune-le la congelator să îngheţe. Atunci când ai nevoie, scoate două din ele, lasă-le să se dezgheţe puţin, şi apoi aplică pe ochi şi lasă să acţioneze 10 minute.

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081, la adresa de email lilianapsa07@gmail.com sau pe Facebook.

Semnat de

Un comentariu

  1. Buna seara am o rugaminte cum ma puteti ajuta !!! Ce pot folosi pt. A scoate culoarea vinata de la cearcane !!! Si alta poveste de a mea ma simt umflata la fata , alcol nu beau , obosita nu sint, ce poate fi? Va rog mult sa ma ajutati

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *