miercuri , 29 noiembrie 2023

Initiales: BB. Seară specială Brigitte Bardot, în aprilie, la TV5MONDE

Brigitte Bardot

Icoană absolută, Brigitte Bardot continuă să dezlănțuie pasiuni. Cu părul ei despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă și sexualitatea neînfrânată, Bardot a schimbat radical imaginea femeii.

În 23 aprilie, TV5MONDE îi dedică o seară specială.

DOCUMENTAR

UN JOUR, UNE HISTOIRE. JOI, 23 APRILIE, DE LA 19.30

Pe 28 septembrie anul trecut, Brigitte Bardot sărbătorea a 80-a aniversare. Cu această ocazie, echipa emisiunii „Un jour, une histoire” i-a consacrat un documentar excepțional, presărat cu imagini inedite de arhivă și cu extrase din cele mai cunoscute filme ale ei. Deși a refuzat orice apariție televizată din 2003, starul a acceptat să-l primească pe Laurent Delahousse în refugiul său de la Saint-Tropez pentru un interviu exclusiv, fără tabuuri și concesii. Ea abordează toate temele: cariera, familia, bărbații, polemicile, privirea sa asupra politicii și a lumii de astăzi.

FILM

MANINA, LA FILLE SANS VOILES  – JOI, 23 APRILIE, DE LA 22.00

Gérard, un tânăr student, descoperă în Corsica un fragment al unei amfore feniciene. Câțiva ani mai târziu, se îmbarcă la bordul unei corabii cu traficanți în căutarea unei comori pe care crede că a găsit-o. Odată întors pe insulă, se îndrăgostește de tânăra Manina…

Regia: Willy Rozier, 1952

Distribuția: Brigitte Bardot, Howard Vernon, Jean-François Calvé

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *