luni , 2 octombrie 2023

„Insidious: Chapter 3”, din 19 iunie, în cinematografele din România

Poster CC.indd

Prequel plasat înaintea bântuirii familiei Lambert, “Insidious: Capitolul 3” se va lansa în cinematografele din România pe 19 iunie. Cel mai întunecat dintre capitolele „Insidious” îi conduce pe spectatori în ţinutul  straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) şi-a început lupta, salvând-o pe o tânără din ghearele demonilor.

„Insidious: Capitolul 3”, noul film din terifianta serie horror, este scris şi regizat de  co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acţiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert şi a bătăliilor Elisei cu fantomele din ţinutul Further, din „Insidious” şi „Insidious: Chapter 2”.

Producătorii au creat o lume dinafara cotidianului, mai înspăimântătoare decât orice coşmar, ce părăseşte visul şi începe să se insinueze în viaţa reală. Această lume este populată de morţi şi de ne-născuţi şi se află în conflict cu lumea celor vii. A fost creată de Leigh Whannell şi James Wan în filmele „Insidious” şi „Insidious: Chapter 2”.  Odată cu „Insidious: Chapter 3”, terifianta serie horror face o incursiune, mai profundă şi înspăimântătoare ca oricând, în tărâmul de dincolo: The Further.

Producătorul Jason Blum, a cărui companie Blumhouse a mai produs şi filmele/francizele „The Sinister”, „The Purge”, „Ouija” sau „Paranormal Activity”, afirmă: „James şi Leigh au creat în Insidious o lume unică, extrem de terifiantă, iar capitolul actual ne duce şi mai adânc în lumea Further.”

„Insidious: Chapter 3” este o producţie Focus Features, în colaborare cu Stage 6 Films, Entertainment One şi sprijinul caselor de producţie Blumhouse şi Oren Peli Production. Rolurile principale sunt deţinute de Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell şi Lin Shaye. Casting-ul a fost asigurat de Terri Taylor, CSA. Designerul de costume este Ariyela Wald-Cohain. Muzica îi aparţine lui Joseph Bishara, iar montajul lui Tim Alverson, ACE. Scenografia îi aparţine lui Jennifer Spence, iar imaginea lui Brian Pearson, ASC. Producătorii executivi sunt Steven Schneider, Brian Kavanaugh-Jones, Charles Layton, Peter Schlessel, Lia Buman, Xavier Marchand, iar producătorii: Jason Blum, p.g.a., Oren Peli, James Wan. Producţia se bazează pe personaje create de Leigh Whannell, care este atât  scenaristul cât şi regizorul filmului.

„Insidious: Capitolul 3” este distribuit în România de InterComFilm Distribution și va rula în cinematografele din toată țara începând cu 19 iunie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *