duminică , 1 octombrie 2023

Instantanee rare: Mel Gibson, alături de fiica sa Lucia

 

Mel

Controversata sa relație cu artista de origine rusă Oksana Grigorieva nu s-a încheiat în cei mai amiabili termeni, însă Mel Gibson nu pare să amestece năbădăile acestei povești cu dragostea pentru fetița lui. Ieri, starul a fost fotografiat în compania micuței sale Lucia, în vârstă de trei ani.

Actorul a petrecut o după-amiază întreagă, în parc, alături de fiica sa și a Oksanei, pentru a cărei custodie s-a judecat îndelung. Relaxat și bucuros să se afle împreună cu fetița, Gibson s-a jucat cu ea, a fotografiat-o și i-a îngăduit toate capriciile.

Oksana Grigorieva a început o relație cu Mel Gibson în perioada când actorul era căsătorit, acum trei ani. El a divorțat, atunci, după 28 de ani de căsnicie. Povestea sa de dragoste cu artista rusă nu a decurs, însă, așa cum s-ar fi așteptat: cei doi și-au terminat relația printr-un scandal care a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor.

Următorul film în care va apărea Mel Gibson este continuarea proiectului „Machete”, și anume „Machete Kills”, în care starul joacă împreună cu Lady Gaga, Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Sofía Vergara și Charlie Sheen.

Mel Gibson si Lucia

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *