joi , 30 noiembrie 2023

Întâlnește-l pe Ethan Hawke și ajută copiii săraci din România, pentru doar 150 de lei!

EH1

Actorul Ethan Hawke se pregătește să revină în România, pentru premiera celui mai recent film în care joacă și pentru a-și împrumuta capitalul de imagine unui scop nobil. Starul vă invită la evenimentul de lansare a peliculei „Before Midnight”, întreaga sumă de bani adunată din vânzarea de bilete fiind direcționată către Asociația OvidiuRo, care sprijină educația copiilor nevoiași din țara noastră.

Participați la cel mai intersant eveniment al anului, care va avea loc pe 26 iunie, şi astfel îi veţi ajuta pe copiii săraci ai României să aibă o viaţă mai bună prin educaţie. Ca sponsor al evenimentului, veţi avea acces la recepţia VIP, de la 18:30, cu Ethan Hawke şi regizorul Rick Linklater, locuri preferenţiale la premiera filmului „Before Midnight” şi la After Party. Biletele individuale pentru premiera filmului, Q&A și After Party costă doar 150 de lei. Ele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.

afis

După succesul înregistrat de filmele „Before Sunrise” și „Before Sunset”, Ethan Hawke și Julie Delpy le oferă fanilor o nouă peliculă romantică și inedită. „Before Midnight”, în care cei doi actori se reîntâlnesc, va avea premiera pe 26 iunie, în România. Alături de Ethan se va afla, la București, și regizorul filmului „Before Midnight”, Rick Linklater. Cei doi vor participa la o sesiune de discuții cu publicul (Q&A), după vizionarea peliculei. Evenimentul este organizat de Asociația OvidiuRo, condusă de mama lui Ethan Hawke, Leslie Hawke și de Maria Gheorghiu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *