miercuri , 4 octombrie 2023

Ioan Gyuri Pascu a murit, la 55 de ani

ioan-gyuri-pascufoto

Actorul și cântărețul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei de comedie Divertis, a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, din cauza unui infarct, au anunțat surse medicale.

„În jurul orei 5.00, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6.00 a fost constatat decesul”, a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, citat de mediafax.ro.

Ioan Gyuri Pascu se retrăsese din viața artistică din cauza problemelor de sănătate de care suferea de mai mulți ani. În 2010, a fost la un pas de moarte din cauza unui atac cerebral, care l-a forțat să-și schimbe stilul de viață și să trăiască mai liniștit. Pe de altă parte, într-un interviu acordat la câteva luni după accidentul cerebral din 2010, Gyuri Pascu spunea că n-a reușit să renunțe la fumat.

Ioan Gyuri Pascu este cunoscut mai ales grație activității sale din trupa Divertis. El s-a lansat în cariera muzicală în 1982, cântând pop, blues, rock și chiar reggae. A jucat în filme precum „O vară de neuitat” și „Occident” și în mai multe piese de teatru.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *