luni , 2 octombrie 2023

Ion Dichiseanu: „Mă simt excelent, nu mă dărâmă pe mine o operație!”

Dichi12

Ion Dichiseanu stă „excelent” la capitolul sănătate, dar mai ales în ce privește starea sufletească. Optimist și plin de viață, ca întotdeauna, marele actor ne-a declarat că s-a recuperat complet după operația suferită anul trecut și că, în prezent, este implicat în mai multe proiecte.

„Mă simt excelent, nu mă dărâmă pe mine o operație! În plus, a fost o intervenție cu laser, nu am suferit prea tare și am avut parte de cea mai bună îngrijire în spitalul de la Cluj”, a spus Ion Dichiseanu, pentru LaRevista.ro.

În luna noiembrie a anului trecut, artistul a fost operat, laparoscopic, pentru îndepărtarea pietrelor de la rinichi,la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. Intervenția a decurs cu succes, iar Dichiseanu și-a putut relua activitatea în teatru în scurt timp. „Joc în continuare, chiar acum câteva zile am avut reprezentație cu Pluralul englezesc, la Nottara. Piesa cred că se va mai juca în luna mai, iar între timp, mă ocup și de alte proiecte”, ne-a spus îndrăgitul actor.

Foto: www.gandul.info

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *