miercuri , 22 septembrie 2021

Ipostază rară: Al Pacino, într-un moment de tandrețe cu iubita sa

1

Este cunoscut pentru rolurile sale dure, iar în ce privește viața sa privată, Al Pacino a fost întotdeauna extrem de discret. Celebrul „Scarface” a fost rareori surprins în public manifestând gesturi de tandrețe față de o femeie. Excepție a făcut zilele trecute, când a fost fotografiat, pe plajă, în compania iubitei sale, Lucila Sola.

Actorul, care a împlinit 73 de ani pe 25 aprilie, a petrecut câteva momente liniștite, pe o plajă din Miami, alături de partenera sa de mai mult de un an, actrița de origine argentiniană Lucila Sola. Deși îmbrăcat sobru, „Nașul” a savurat pauza de libertate, odihnindu-se pe un șezlong în timp ce-și ținea în brațe iubita. Cei doi tocmai s-au întors de la Roma, unde au fost de asemenea fotografiați luând cina la restaurante romantice și plimbându-se alături de câțiva prieteni.

Al Pacino și Lucila Sola au devenit un cuplu în 2011, când argentinianca, în vârstă de 33 de ani, a jucat în filmul „Wilde Salome”, regizat de Pacino. Sola are o fetiță dintre-o relație anterioară, cele două locuind împreună cu actorul în casa lui din Los Angeles. Deși nu a fost niciodată căsătorit, starul are la rândul său trei copii: Julie este fiica sa din relația cu profesoara de actorie Jan Tarrant, iar gemenii James Acton și Olivia Rose s-au născut din lunga poveste de dragoste pe care a trăit-o cu actrița Beverly D’Angelo.

Al Pacino Lucila Sola

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus