vineri , 8 decembrie 2023

Irina Slutskaya şi perechea Yuko Kavaguti – Alexander Smirnov vin la Kings On Ice Olympic Gala

gala

Distribuţia Kings On Ice Olympic Gala adăugă noi confirmări pe lista campionilor multipremiați ai patinajului artistic internaţional ce vor sosi în primăvară la Bucureşti: Irina Slutskaya, ambasadoarea Jocurilor Olimpice de la Sochi şi una dintre cele mai de succes sportive din istoria Rusiei, şi perecheaminune a Rusiei, Yuko Kavaguti – Alexander Smirnov. Gala Olimpică va avea loc pe data de 5 aprilie, la Sala Polivalentă, și promite un adevărat regal de patinaj artistic.

Irina Slutskaya, una dintre cele mai bune şi premiate patinatoare din istoria Rusiei şi una dintre figurile emblematice ale patinajului artistic mondial, se alătură distribuţiei Kings On Ice Olympic Gala cu numere spectaculoase pe gheaţă, într-o apariţie de excepţie, pentru prima dată în România. Cu un palmares impresionant, ce include 40 medalii de aur, 21 medalii de argint şi 18 medalii de bronz, patinatoarea a devenit cunoscută în lumea întreagă în anul 1996, când la vârsta de 16 ani a câştigat primul titlu în cadrul Campionatului European de la Sofia, remarcându-se printr-un stil original ce a dus ulterior la realizarea dublei piruete Biellmann cu schimbare de picior, mişcare ce îi poartă semnătura. Patinatoarea este dublă campioană mondială, dublu medaliată la Jocurile Olimpice de Iarnă, de şapte ori campioană europeană, de patru ori finalistă în campionatele Grand Prix şi de tot atâtea ori campioană naţională a Rusiei. De asemenea, Slutskaya este renumită pentru abilitatiile sale tehnice desăvârşite, fiind prima patinatoare din istorie care sare combinaţia triplu lutz – triplu loop într-o competiţie de gen. Alături de carieră competiţională, patinatoarea şi-a dedicat foarte mult timp implicării în numeroase proiecte educative şi sociale, activitate ce i-a adus în 2006 titlul de Atleta Anului, iar în 2007, ordinul de onoare oferit de însuşi preşedintele Rusiei pentru contribuţia adusă sportului şi educaţiei fizice.

Yuko Kavaguti şi Alexander Smirnov, printre cei mai îndrăgiţi şi premiaţi sportivi ai Rusiei

Yuko Kavaguti şi Alexander Smirnov, multiplii campioni mondiali ai patinajului artistic, formează, începând cu anul 2006, una dintre cele mai apreciate perechi ale sportului rusesc. Cei doi au participat în cadrul unora dintre cele mai importante competiţii mondiale de patinaj artistic obţinând victorii importante printre care: medalia de aur la Campionatul European de Patinaj în anul 2010, medaliile de bronz în anii 2009 şi 2010 la Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic, dar şi medalia de bronz în finala Grand Prix din 2011. În această formulă cei doi au cucerit titlul naţional al Rusiei în perioada 2008 – 2010, devenind doi dintre cei mai îndrăgiţi şi premiaţi sportivi ai ţării.

Organizat de Amphitrion, Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie, la Sala Polivalentă, biletele fiind disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *