vineri , 1 decembrie 2023

Iuliana Tudor: Emisiunea mea mai are încă multe de arătat, nu s-a consumat, dimpotrivă!

Iul1

Iuliana Tudor începe, pe 15 martie, un nou sezon al îndrăgitei emisiuni O dată-n viaţă. Telespectatorii sunt invitaţi în fiecare vineri, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a-şi vedea vedetele preferate în ipostaze inedite, de reprezentanţi ai folclorului. Prima ediţie se anunţă de pe acum una plină de neprevăzut, întrucât oaspeţii Iulianei în platou sunt Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, cărora le se alătură Elena Gheorghe.

Noutatea absolută a sezonului cu numărul 11 este aceea că Iuliana Tudor va fi ea însăşi protagonista unor momente speciale: dacă până acum invitaţii erau puşi să înfrunte probe neaşteptate, în acest sezon Iuliana Tudor va trebui să demonstreze că este cel puţin la fel de talentată ca ei, în momente-surpriză pentru ea şi telespectatori.

Noul sezon păstrează totuşi reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: revine Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, revin Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – cu momentele de umor. Revin, de asemenea, şi cei mai iubiţi interpreţi de folclor, care, împreună cu vedete de calibru, vor face duete remarcabile. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele accepta provocarea Iulianei Tudor.

„Vom face un trio formidabil şi în sezonul 11!”

Iuliana Tudor: „Câteva mii de mesaje, un grup care se numeşte Cerem O dată-n viaţă – creat pe Facebook, surprinderea artiştilor că nu mai primesc invitaţia de a fi alături de noi şi cererile de ajutor din partea oamenilor care au nevoie de sprijin financiar – cam acestea au fost motivele pentru care emisiunea revine. Sunt mândră şi onorată să-i am în continuare alături pe Elise Stan ca producator şi pe Titus Munteanu, autorul proiectului O dată-n viaţă. Vom face un trio formidabil şi în sezonul 11! Împreună cu echipa, am analizat potenţialul pe care îl are acest program şi am constatat că şi acum, după 11 sezoane, mai are încă multe de arătat, nu s-a consumat, dimpotrivă! Aşa că nu-mi rămâne decât să vă invit, în fiecare vineri, de la ora 21.00, pe TVR 1, pentru un sezon în forţă, cu probe surpriză, cu noutăţi şi invitaţi neaşteptaţi!”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *