sâmbătă , 2 decembrie 2023

Ivan Patzaichin și soția sa, oaspeți-surpriză la sesiunea de autografe a lui Nuami Dinescu

1

Volumul de proză scurtă scris de Nuami Dinescu, “Eu nu sunt Tanţa”, a fost declarat “Cartea lunii” de către Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, motiv pentru care cititorii şi admiratorii actriţei au fost invitaţi sâmbătă, 16 martie, la o sesiune de autografe organizată de librărie şi de editura Cartea de Suflet. Şi au venit, cu mic, cu mare, după cum se vede în fotografii. A fost o întâlnire caldă, o întâlnire ca-ntre prieteni vechi, iar printre cei mai dragi oaspeţi s-au numărat Georgiana şi Ivan Patzaichin.

“Am fost tare emoţionată când am văzut un afiş mare, cu cartea mea, pus chiar pe bulevard, la intrarea în librărie! Apoi emoţiile au continuat când m-am regăsit printre atâtea cărţi şi atâţia oameni frumoşi, veniţi special pentru mine. Am înlemnit când  Georgiana şi Ivan Patzaichin şi-au făcut apariţia în librărie, cu braţele pline de flori! Iar prietenele mele bune de la Slatina, Cristina Bălănescu şi Carmen Stancu, venite special la Bucureşti pentru acest eveniment, au fost o altă supriza care mi-a făcut ziua frumoasă”,  a declarat Nuami Dinescu, copleşită încă de emoţiile acestor întâlniri de suflet.

Cartea lui Nuami Dinescu, “Eu nu sunt Tanţa”, poate fi găsită în librăriile din Bucureşti şi din ţară, se poate comanda direct la Editura Cartea de Suflet, prin sms cu textul NUAMI la 7555 (tarif 6 euro + TVA),  iar de curând a fost lansată şi în format e-book, pe site-ul elefant.ro.

Sesiune de autografe Nuami Dinescu

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *