vineri , 14 mai 2021

Jan Akkerman, în concert la București

Jan Akkerman

Unul dintre cei mai talentați chitarişti ai lumii, Jan Akkerman, cântă joi, 20 august, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan a început să studieze chitara la vârsta de doar cinci ani, iar primul său single a fost lansat în 1960, pe când avea 13 ani. De-a lungul vremii a lansat peste 20 de albume şi a cunoscut succesul internaţional odată cu fondarea trupei Focus, alături de Thijs van Leer. Akkerman combină progressive rock-ul cu blues-ul şi cu jazz-ul de peste 50 de ani. A cântat alături de nume precum Alan Price, Herman Brood, Peter Banks, Phil Collins, Jack Bruce, Charlie Byrd, Ice-T, Paco De Lucia sau B.B. King.

Biletele pentru concertul Jan Akkerman de la Hard Rock Cafe sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (Hard Rock Cafe – inclusiv în ziua evenimentului, la intrare, reţeaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, VGeneration, Say Shop, Uman, Senia şi Perfect Tour din toată ţara) la următoarele preţuri:

– Acces General, cu loc la masă (fumători sau nefumători) – 70 de lei

– VIP, cu loc la masă în fața scenei – 100 de lei (doar 80 de bilete)

– Întâlnire, poze şi autografe cu artistul + loc la masa VIP, în fața scenei – 250 de lei (în număr limitat, doar 30 de bilete)

În ziua concertului biletele vor costa 80 de lei, respectiv 120 de lei VIP, în limita locurilor disponibile rămase.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus