vineri , 22 septembrie 2023

Jeff Bridges, despre cheia unei căsnicii lungi și fericite

Jeff Bridges, Susan Geston

Foto: huffingtonpost.com

Jeff Bridges și soția sa, Susan, sunt căsătoriți de aproape 40 de ani, timp în care au trăit în mijlocul unei industrii renumită pentru viteza cu care desface mariaje. Actorul american a dezvăluit, recent, care este cheia unei căsnicii fericite, văzută prin lentila propriei sale experiențe de viață.

„Am citit că ești căsătorit din 1977. Cărui fapt atribui succesul căsniciei tale într-o industrie care, se știe, este atât de dură cu relațiile?”, a fost întrebat Jeff Bridges, în cadrul unei discuții cu cititorii publicată pe site-ul reddit.com. Artistul spune că respectă trei lucruri importante atunci când vine vorba de relația cu soția sa.

1. Să iubești pe cineva înseamnă să-l sprijini și să-l încurajezi

„Industria aceasta este, într-adevar, dură cu relațiile. Întotdeauna am fost de părere că soția mea ar trebui să fie menționată în proiectele mele, pentru că nu aș fi putut face ceea ce fac fără sprijinul ei. Și, așa cum a spus persoana care mi-a adresat această întrebare, suntem căsătoriți din 1977, ne cunoșteam de doi ani înainte de asta, așa că a făcut toate filmele alături de mine și am reușit să trecem prin toate împreună”.

2. Lucrurile simple mențin relația vie

„Cel mai greu, atunci când faci filme, este să stai departe de familia ta. Unul dintre lucrurile pe care mă stăduiesc să le fac este să-mi sun soția în fiecare zi, să țin pasul cu tot ce se întâmplă în viața ei. Și să-i spun ce mi se întâmplă mie. Deseori, când ești departe de persoana pe care o iubești pentru multă vreme, legătura voastră se cam atrofiază, dacă nu încerci să menții permanent prezența unul în viața celuilalt, chiar dacă e vorba de lucruri mici, de zi cu zi.”

3. Mai presus de toate, iubiți-vă!

„Un alt aspect important, ca să-ți menții căsnicia – o să credeți că sunt prostuț – dar e foarte importantă iubirea reciprocă, ceea ce aduce cu sine întrebare: Ce e dragostea? Cuvinte care îmi vin în minte sunt deschidere, înțelegere, delicatețe, bunătate și efortul pe care îl depui pentru a avea aceste lucruri. Pentru că fiecare are o parte întunecată, cred, aspecte egoiste. Să recunoaștem asta unul în celălalt și să realizăm că avem povestea noastră unică, trăită la un anumit moment, și că aceste povești s-ar putea să nu fie adevărul absolut, dar ele sunt cu siguranță adevărate pentru fiecare dintre noi. Deci, să înțelegem că fiecare trecem prin propria noastră versiune a realității, să respectăm asta și să hrănim starea aceea de îndrăgostire, știi? Să o hrănim.”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *