joi , 7 decembrie 2023

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit

Jennifer Justinfoto

Actorii Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit recent, la reședința lor din Bel Air, în cadrul unei ceremonii secrete, care i-a luat prin surprindere chiar și pe invitații cuplului.

Mai multe publicații americane au anunțat joi că Jennifer și Justin s-au căsătorit, iar la nunta lor au participat familiile și prietenii cei mai apropiați, printre care Lisa Kudrow – colegă cu Aniston în distribuţia serialului „Friends”, prezentatoarele TV Ellen DeGeneres şi Chelsea Handler, prezentatorul radio-TV Howard Stern şi actriţa britanică Emily Blunt. Invitaților li s-a spus că este vorba despre o petrecere organizată în cinstea zilei de naștere a lui Justin Theroux, pe care acesta și-o aniversează luni, când împlinește 44 de ani.

Pentru actor este prima căsătorie, în timp ce pentru Jennifer Aniston, este cea de-a doua. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, a mai fost căsătorită cu Brad Pitt, de care a divorțat în 2005. Theroux a cerut-o în căsătorie pe Aniston de ziua lui, în 2012. Cuplul se află în prezent în Bora Bora, unde își petrece luna de miere în compania unor prieteni.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *