vineri , 22 septembrie 2023

Jimmy Kimmel va prezenta și gala Oscar 2018

foto

Jimmy Kimmel va prezenta și ceremonia premiilor Oscar 2018, pentru că organizatorii au fost mulțumiți de felul în care actorul şi realizatorul de talk-show s-a prezentat pe scenă anul acesta.

Președintele Academiei de Film, Cheryl Boone Isaacs, s-a declarat foarte încântată de modul în care Kimmel a găzduit cea de-a 89-a ediție a premiilor Oscar. „Jimmy, de la monologul de deschidere până la încheierea serii – pe care nu ne-am putut-o imagina vreodată – a fost una dintre cele mai bune gazde din istoria premiilor”, a spus Isaacs.

Jimmy Kimmel a confirmat şi el anunţul, pe profilul său de Twitter, adugând o aluzie la gafa de proporții comisă anul acesta, la ceremonia din februarie, când cel mai important trofeu al serii, pentru cel mai bun film, a fost anunțat și acordat greșit. „Prezentarea premiilor Oscar a fost apogeul carierii mele şi îi sunt recunoscător lui Cheryl, Dawn şi Academiei pentru că m-au rugat să mă întorc la muncă alături de doi dintre oamenii mei preferaţi: Mike De Luca şi Jennifer Todd. Dacă aveţi impresia că am făcut o greşeală mare la sfîrşitul galei din acest an, aşteptaţi doar să vedeţi ce avem planificat pentru a 90-a ediţie a show-ului!”, a scris Jimmy Kimmel.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *