vineri , 1 decembrie 2023

Jodie Foster s-a căsătorit cu partenera ei de viață

jodie-foster-gi

Jodie Foster s-a căsătorit cu partenera ei de viață, Alexandra Hedison, a anunțat un purtător de cuvânt al actriței. Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a mai declarat acesta, citat de televiziunea E!News.

Jodie Foster, în vârstă de 51 de ani, a fost întotdeauna extrem de discretă în ce privește viața sa privată și a vorbit pentru prima dată în public despre orientarea sa sexuală anul trecut, la cea de-a 70-a ediție a galei Globurilor de Aur. Atunci, actrița i-a mulțumit fostei sale iubite, Cydney Bernard, pe care a numit-o „suflet pereche în viaţă (…), cea mai iubită bună prietenă de 20 de ani”. Cele două au avut o relație din 1993 până în 2008 și au crescut împreună doi copii: Charles, în vârstă de 15 ani, şi Kit, în vârstă de 12 ani. Foster nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl copiilor.

Alexandra Hedison, actuala soție a lui Jodie Foster, este fotografă și a avut o relație cu prezentatoarea TV Ellen DeGeneres, care în prezent este căsătorită cu actrița Portia De Rossi.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *