duminică , 1 octombrie 2023

Joe Cocker are o cameră de hotel care îi poartă numele

JC

Elveţia nu are o puternică reputaţie rock’n’roll, dar s-a lăsat inspirată, de-a lungul timpului, de multe personaje rock. Aşa se face ca un hotel din Zürich, care se află în Top 10 Destinaţii Rock, deţine zeci de camere dedicate starurilor rock şi decorate în stilurile caracteristice ale acestora. Şi celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o cameră care îi poartă numele!

ZicZac Rock Hotel are în jur de 50 de camere, toate cu denumiri rock. Fanii muzicii rock îşi pot alege dintre: Jimi Hendrix, Beatles, AD/DC, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bob Dylan, Frank Zappa, Status Quo, Prince, Led Zeppelin, Rolling Stones, Tina Turner, Elvis Presley, Jon Bon Jovi, George Michael… sau chiar Bob Marley… Dar camera cea mai interesantă pentru fanii rock (mai ales pentru fanii lui Joe Cocker) este camera 402, care se mai numeşte şi Joe Cocker şi care este învecinată cu încăperile ce poartă numele Guns N’Roses, Deep Purple, Elton John şi Bryan Adams. La un etaj superior se găseşte chiar o cameră care poartă numele unuia dintre idolii lui Joe Cocker – Chuck Berry.

 Nu a înnoptat niciodată în acel hotel

Curios este însă că Joe a declarat că nu a înnoptat niciodată la hotelul care şi-a denumit una dintre camere după numele său. Dacă va face acest lucru nu se ştie, însă un lucru este sigur: în august va înnopta pentru câteva seri chiar la noi în Capitală. Chiar dacă nu va sta într-o cameră de hotel care să îi poarte numele, cu siguranţă Joe Cocker se va simţi bine în ţara noastră, cântăreţul fiind de fiecare dată uimit de căldura şi admiraţia cu care este întâmpinat de fanii români.

Admiratorii artistului britanic îl vor putea asculta pe acesta, live, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 4 august!. Vizita lui Joe Cocker face parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”. Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta şi: You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, N’oubliez Jamais, Ain’t No Sunshine, Up Where We Belong

Pentru toţi cei care doresc să îl asculte live pe Joe Cocker, biletele se găsesc în următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

Camera Joe Cocker

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *