vineri , 22 septembrie 2023

José Carreras, la ultimul concert în România. Ce-și dorește artistul pentru vizita sa la București

Jose Carreras

José Carreras concertează pentru ultima oară în România, în cadrul unul eveniment organizat de Music Management Event, pe 26 noiembrie 2015, la Romexpo – Pavilion Central din București. Concertul face parte din turneul mondial de adio al tenorului, „A Life în Music”.

Conform cerinţelor exprimate, José Carreras va avea rezervată o cameră într-un hotel de cinci stele, cu televizor atât în living-room, cât şi în dormitor. Din apartament nu vor lipsi un aparat de fax, 10 umeraşe din lemn şi flori nemirositoare. De asemenea, tenorul doreşte să aibă în cameră: Coca Cola Light, Red Bull, apă Evian, ceai, cafea, lapte proaspăt, prăjituri, biscuiţi fără ciocolată şi un coş cu fructe. José Carreras nu are preferinţe ieşite din comun în ceea ce priveşte mâncarea: îşi doreşte doar ceva uşor de digerat, care să nu conţină usturoi, ceapă şi condimente.

Pentru concertul de la Romexpo, din 26 noiembrie, ora 20:00, biletele au fost puse în vânzare prin reţeaua Eventim şi prin magazinele partenere: Orange, Vodafone, Domo, Germanos, librăriile Cărturești şi Humanitas, Carrefour, benzinăriile OMV.

La începutul anului 2015, José Carreras a demarat turneul său mondial de adio, „A Life în Music”. Pe 26 noiembrie, va sosi pentru ultima oară în România. „Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naştere (n.r. 5 decembrie) în acest minunat oraş. Îmi amintesc încă audiența minunată, oamenii ce cunosc muzica şi sunt atât de generoşi şi sufletişti. Sunt încântat să revin în Bucureşti şi să cânt în această atmosferă inegalabilă şi pentru minunatul public român”, a declarat José Carreras.

Împreună cu una dintre cele mai mari orchestre filarmonice din Europa, pe 26 noiembrie, la Bucureşti, José Carreras va oferi un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei Belle Époque şi celebre arii de operă, operetă şi din musical.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *