sâmbătă , 2 decembrie 2023

Juliette Binoche: „Nu mă tem să devin din ce în ce mai ridicolă”

Juliette Binochefoto

Cunoscută mai ales pentru rolurile ei dramatice, Juliette Binoche spune că abia așteaptă să aibă ocazia să joace comedie, chiar dacă asta înseamnă să devină „din ce în ce mai ridicolă”.

Actrița povestește, într-un interviu citat de ziarul The Independent, că, în copilărie, îl imita deseori pe tatăl ei, actorul de pantomimă Jean-Marie Binoche, și că-l urmărea cu mare plăcere pe Charlie Chaplin. „Primele filme pe care le-am văzut au fost cele cu Charlie Chaplin și ele au lăsat o amprentă puternică asupra mea. Fie că râdeam sau plângeam, mă făceau să mă simt vie. Cu cât trece timpul, realizez că nu mă tem să devin din ce în ce mai ridicolă. Cred că, cu cât trăiești mai mult, cu atât devii mai bun. Sunt tot felul de parfumuri care ies din subconștientul tău, datorită lucrurilor pe care le trăiești în viață”, a declarat Juliette Binoche, în vârstă de 52 de ani.

Dacă în ultimii ani s-a implicat mai degrabă în realizarea unor piese de teatru sau a unor proiecte cinematografice de dimensiuni mai reduse, recent, La Binoche a terminat filmările pentru o peliculă de la Hollywood, cu un buget și o vizibilitate pe măsură. „Ghost in the Shell” va avea premiera anul viitor, cu Juliette Binoche și Scarlett Johansson în rolurile principale.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *