duminică , 17 octombrie 2021

Julio Iglesias cântă din nou în România, în luna mai

AfisJulio

Nu există loc în lumea asta unde să nu se fi auzit vreodată muzica să. Imaginea lui romantică şi prezenţa scenica de un magnetism rar întâlnit în industria muzicală au făcut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colţurile lumii, indiferent de rasă, limbă şi religie.

Privilegiate sunt, însă, anumite destinaţii care au reuşit de-a lungul timpului să pătrundă în sufletul marelui artist. Şi cum România este una dintre ţările care i-a cucerit inima, starul spaniol se bucură de oportunitatea reîntâlnirii cu publicul cald de aici, compensând de fiecare dată cu o experienţă unică, plină de emoţie şi pasiune, sentimente transmise prin interpretările sale inegalabile, în concerte live de neuitat.

După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la Bucureşti cu casa închisă, Julio Iglesias le pregăteşte românilor o mare surpriză. Până la momentul la care surpriza va fi anunţată, artistul a făcut un prim pas şi a inclus România în programul turneului „World Tour 2015”, anunţând astfel două concerte.

Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor va susţine un nou concert în dată de 20 mai la Sala Palatului din Capitală, organizat de Arta Scenei, urmând ca la doar două zile distanţă, mai exact, pe 22 mai, să-i încânte pe toţi admiratorii din Ardeal cu o altă reprezentaţie de proporţii, găzduită de Sala Polivalentă din Cluj şi organizată sub egida Quantum Media.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti ( 20 mai 2015) vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 4 februarie 2015 şi vor fi disponibile prin EVENTIM în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas şi online prin www.eventim.ro,  la preţuri variabile în funcţie de categorie, astfel:

VIP – 550 lei

Cat. 1  – 490 lei

Cat. 2 – 400 lei

Cat. 3 – 360 lei

Cat. 4  – 280 lei

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus