miercuri , 4 octombrie 2023

Julio Iglesias a concertat la Iași pentru 6.000 de oameni

julio iglesias

O atmosferă incredibil de caldă şi apropiată, că o revedere între prieteni, un show  de două ore, plin de hituri şi emoţie  şi un stadion cu peste 6000 de oameni au făcut din concertul „Mi Vida”, susţinut aseară de Julio Iglesias, cu adevărat evenimentul anului 2016 la Iaşi. Spectacolul a fost aşteptat cu nerăbdare de ieşeni, care i-au oferit artistului spaniol o atmosferă plină de căldură. „România este o ţară specială pentu  mine”, a mărturisit Julio Iglesias. 

Julio Iglesias Jr a deschis concertul tatălui său şi a făcut ca emoţia să  inunde stadionul, până la ultimul rând. Iglesias Jr a coborât pe gazon, s-a plimbat printre oameni, iar ultima piesă a cântat-o integral din mijlocul mulţimii extaziate. Prin sutele de selfie-uri realizate, ieşenii au vrut să păstreze amintirea acestor momente deosebite.

„Faptul că am revenit în România înseamnă pentru mine o  mare împlinire” a declarat Julio Iglesias, al cărui concert a început imediat după lăsarea serii şi a fost deschis de piesa „Amor”. Cântăreţul, în vârstă de 72 de ani, a salutat cu dragoste publicul din Iaşi, căruia i-a dedicat muzica lui de-o viaţă, „Mi Vida”.  Iglesias a interpretat hituri care l-au făcut celebru, dar şi piese de pe ultimul său album, „Mexico”.  „De la prima mea vizită în România, am venit pentru părinţii voştri, bunicii voştri, copiii voştri. Aceasta este dragostea mea pentru voi şi pentru generaţiile ce vor veni”, a spus artistul.

Într-o formă extraordinară, Julio Iglesias a glumit în permanență cu cei peste 6.000 de oameni aflaţi în public. „Viaţa mea sexuală s-a terminat.  Obişnuiam să fac dragoste înainte şi după concertele pe care le aveam. Acum, dacă vreau să  fac dragoste înainte, nu mai ţin concertul.  Dacă vreau după concert, ajung la spital! Sfatul medicului a fost acesta –  Nu  face dragoste înainte şi după concert!  Dar când? , am întrebat eu.  În timpul concertului!  a  fost răspunsul doctorului, aşa că fac dragoste cu voi toţi acum!”, a spus Julio Iglesias înainte de a interpreta piesa  „Crazy for Feeling”.

Cântăreţul spaniol şi-a amintit şi de o altă vizită a sa în România. „Acum mulţi ani, când am venit în România, mă plimbam pe străzi, printre frumuseţi, mă bucuram de ele, le priveam,  dar ele nu se uitau la mine. Acum se uită,  dar  pentru mine  e prea târziu”, a glumit Iglesias.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *