miercuri , 4 octombrie 2023

Julio Iglesias şi fiul său au ajuns la Cluj şi vor concerta pentru peste 6.500 de spectatori

Iglesias

Julio Iglesias şi fiul său, Julio Iglesias Jr., au ajuns la Cluj, aseară, în jurul orelor 19:30,  aterizând cu avionul personal pe aeroportul oraşului gazdă. Cei doi artiști au fost întâmpinaţi de staff-ul organizatoric şi preluaţi sub supravegherea bodyguarzilor, pentru a fi conduşi la hotelul de cinci stele din centrul oraşului.

Pregătirile pentru show-ul starului latin Julio Iglesias de la Sala Polivalentă din Cluj au intrat în linie dreaptă, organizatorii având grijă ca celebrul artist să aibă parte atât de confortul binemeritat, cât şi de condiţii excelente privind aspectele tehnice.

Peste 6.500 de spectatori  vor umple cea mai modernă sala de spectacole din Ardeal şi vor fi martorii unei adevărate premiere din punct de vedere concertistic. Într-o atmosferă romantică, Julio Iglesias și orchestra sa vor cuceri încă o dată publicul din Ardeal, cu performanţa sa inegalabila. „Amor, amor, amor”, „Nathalie”, „Oh Mammy Blue”, „La gota fria”, „Manuela”, „La carretera”, „Abrazame”, „Crazy” sau „Corazon partio” sunt doar câteva dintre  melodiile pe care cei pezenți la concertul de la Cluj le vor putea asculta live.

Pe 2 iulie urmează concertul de la București

Aceeaşi seară de poveste va fi reeditată şi la Bucureşti, în data de 2 iulie,  când  Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. vor performa pe scena Sălii Palatului. „Deşi anumite probleme tehnice au impedicat buna desfăşurare a concertului anunţat iniţial pentru finalul lunii mai, am apreciat foarte mult implicarea managementului  de a asigura o amânare de doar 40 de zile, având în vedere turneul amplu pe care artistul îl desfăşoară în prezent”, au precizat organizatorii evenimentului de la Bucureşti, Arta Scenei.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile prin intermediul agenției EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas, la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Persoanele care şi-au stabilit un alt program pentru ziua de 2 iulie şi doresc să recupereze  contravaloarea biletelor,  se pot adresa punctelor de vânzare de unde au fost achiziţionate, până la data de 26 mai. Conform legislaţiei în vigoare, după această dată, restituirea biletelor şi eventualele reclamaţii nu vor mai fi luate în considerare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *