sâmbătă , 28 mai 2022

Kate Winslet: „Am învățat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani”

2

Actrița Kate Winslet, vedeta de pe coperta celei mai noi ediții Harper’s Bazaar, a declarat într-un interviu acordat acestei publicații că, în ultimii patru ani, a reușit să se cunoască mult mai bine și că este recunoscătoare pentru toate experiențele sale din trecut.

„Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani. Cred că acum pot vedea lucrurile mult mai clar, pot să-mi dau seama cum experienţele din trecut m-au transformat în ceea ce sunt astăzi şi sunt recunoscătoare pentru asta”, a declarat actriţa pentru revista britanică, citată de Daily Mail. În Harper’s Bazaar, Kate apare într-o serie de fotografii alb-negru, artistice și spune că este gata să treacă într-o nouă etapă a existenței sale. „Acum mă simt pregătită pentru o nouă etapă. Ştiu ce am de făcut şi sunt sigură că pot să o duc la capăt. Nu voi renunţa, iar dacă totuşi voi avea îndoieli, voi trece peste ele. Are sens ce spun? Poate că nu…”, a spus actrița.

În decembrie 2012, Kate Winslet s-a căsătorit pentru a treia oară, cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson. Cei doi erau împreună din toamna anului 2011.

Kate W

Kate Winslet
Kate Winslet
Kate Winslet
Kate Winslet
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus