duminică , 1 octombrie 2023

Kilipirim de toamnă: cărți semnate de cei mai recenți laureați ai premiului Nobel pentru literatură

kil

•  Kilipirim, ediţia de toamnă: 29 octombrie 2 noiembrie 2014, zilnic, între orele 10.00 şi 22.00, la Unirea Shopping Center – etajul 2, Aripa Călăraşi. Intrarea este liberă

•  Discounturi substanţiale la standul fiecărei edituri

O ofertă impresionantă de cărţi la preţuri „de kilipir” – peste 7.500 titluri – îi aşteaptă pe cititori la ediţia din această toamnă a celui mai important târg de carte cu discount, Kilipirim. Volume pentru copii şi tineret, dar şi pentru cititorii experimentaţi, deopotrivă beletristică, nonficţiune şi albume de artă – acestea sunt produsele care compun oferta expozanţilor, pe parcursul celor cinci zile de târg (29 octombrie – 2 noiembrie, zilnic, între orele 10.00 şi 22.00), la Unirea Shopping Center – etajul 2, Aripa Călăraşi.

Romanul Dora Bruder, semnat de cel mai recent câştigător al Premiului Nobel pentru Literatură, Patrick Modiano, este una dintre cărţile care îşi aşteaptă cititorii la standul Editurii Rao din cadrul Kilipirim. Oferta Rao include peste 1000 de titluri şi reduceri care încep de la 30% şi merg până la 70%. Pe lista recomandărilor speciale se afla cărţile din seria „de buzunar” pentru adulţi, care, la Kilipirim, vor costa doar 12 lei, precum şi cele din seria „de buzunar” pentru copii, la 9 lei. De asemenea, în lista ofertelor speciale se înscriu şi volume de Jodi Picoult sau William Faulkner care, la Kilipirm, vor costa doar 18 lei, precum şi multe dintre titlurile din seria „RAO CLASS” (reduse, de la 50-60 de lei la 28 de lei).

Aramis este una dintre editurile la standul căreia, în cadrul Kilipirim, cititorii vor găsi peste 10 titluri care costă doar 1 leu. Oferta editurii include peste 250 de titluri şi reduceri care încep de la 25% şi ajung până la 70%. Lista ofertelor speciale include titluri la 1 leu, 2, 3 şi 5 lei. Caietele de Abecedar la doar 3 lei, precum şi cele mai noi povești clasice pentru copii, realizate la o calitate grafică de excepţie, la doar 6 lei, sunt două dintre titlurile care, cu siguranţă, vor constitui o atracţie pentru părinţi.

La standul Editurii Nemira, reducerile încep de la 35% şi merg până la 50%. În plus, vor exista şi pachete-cadou, cu 40% reducere, şi multe cărţi la preţul special de 10 lei. Îndrăgitul roman Doctor Sleep al lui Stephen King, Revolta – ultimul volum din seria Jocurile Foamei, bestseller internaţional publicat în 32 de ţări, al lui Suzanne Collins, sau volume semnate de Rodica Ojog-Brasoveanu, cea mai cunoscută autoare romană de romane poliţiste – acestea sunt doar o parte dintre recomandările speciale ale editurii.

 Jocuri pentru copii şi albume de artă, de la Editura Humanitas

Memoriile celei mai recente câştigătoare a Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, este doar unul dintre cele peste 700 de titluri cu care Editura Polirom vine la Kilipirim. Cărţile de la standul Polirom şi Cartea Românească au un discount de 30%, oferta fiind completată de o serie impresionantă de titluri (peste 300) la preţul special de 9,99 lei.

Curtea Veche Publishing a pregătit pentru ediţia din această toamnă a Kilipirim 550 de titluri la preţuri speciale, peste jumătate dintre acestea având preţuri cu 60-80% mai mici decât în librării. Editura şi-a propus să ofere multe surprize, aşa că multe dintre cărţi vor putea fi achiziţionate cu un preţ chiar sub 10 lei. Câteva dintre titlurile de care se vor bucura vizitatorii standului Curtea Veche Publishing sunt Acasă la Jamie, de Jamie Oliver (de la 88 la 25 de lei), Totemul lupului de Jiang Rong (de la 45 la 12 lei), Comunicarea cu oamenii dificili (de la 24 la 8 lei), Biblia sănătăţii femeii (reducere de la 53 la 20 de lei).

Spre deosebire de ediţiile anterioare ale Kilipirim, Editura Humanitas va aduce la târg, pe lângă îndrăgitele cărţi din ofertă, şi o serie de jocuri pentru copii şi albume de artă. La standul editurii, cititorii vor putea regăsi peste 700 de titluri, între care şi cărţi la preţuri „rotunde”, de 5, 10, şi 15 lei.

La această ediţie a târgului de carte Kilipirim, Grupul Editorial Trei vine cu o ofertă de peste 300 de titluri: reducerile practicate sunt de 30%, însă există şi o ofertă specială: peste 150 de titluri vor avea preţul promoţional de 10 lei. Cartea Lolei Lafon, Fetiţa care nu zâmbea niciodată, povestea legendarei gimnaste românce Nadia Comăneci, care a trebuit să plătească pentru propria maturizare, se afla pe lista recomandărilor speciale ale editurii.

Anul acesta, Editura Herald e prezentă la Kilipirim cu peste 240 de titluri, ce au reduceri cuprinse între 35 şi 65%. De la cea Dao De Jing, cel mai cunoscut text clasic daoist, reeditat şi îmbunătăţit, până la Vâltoarea minţii, cea mai recentă carte a renumitului Dr. Daniel Siegel, publicată în limba română, dedicată minţii adolescentului, şi chiar până la fascinantul Kabat Zinn, cu al său titlu Mindfulness zi de zi, toate aceste noutăţi editoriale sunt disponibile la ediţia de toamnă a târgului. Printre numeroasele recomandări „de kilipir” din acest an se numără: Doctrina Kabbalei, la numai 10 lei, sau Kafka, Nietzsche şi Oscar Wilde – cele trei titluri din colecţia COLIBRI se găsesc în târg la doar 14.5 lei.

Peste 450 de titluri vor regăsi cititorii la standul Editurii Litera din cadrul Kilipirim, ediţia de toamnă 2014: cărţi pentru copii, albume de artă, dicţionare, enciclopedii, volume la preţuri excepţionale, ale căror preţuri au fost reduse cu 40%. Enciclopedia copilului deştept, unul dintre cele mai îndrăgite volume pentru copii, cărţile din seria Disney (Doctoriţa Plușica, Violetta) sau albume excepţionale de artă, precum cel dedicat Vaticanului – acestea sunt doar o parte dintre recomandări.

200 de titluri, cu reduceri care încep de la de 30% şi ajung până la 60% îi aşteaptă pe cititori şi la standul Editurii Prut – o ofertă bogată de carte pentru copiii de toate vârstele, dar şi pentru părinţi: de la carte educativă, poveşti şi carte-jucarie. la capodopere ale literaturii române şi universale, atlase tematice şi enciclopedii. Atlasul lumii pentru cei miciSecretul lui Moş Crăciun, precum şi volumele din seria „Lipeşte, colorează şi învaţă”, sunt doar o parte dintre recomandările speciale.

Editura House of Guides va fi prezentă la Kilipirim cu o ofertă de peste 120 de titluri. Reducerile încep de la 20% şi merg până la 70%, iar pe lista recomandărilor speciale se află volume de interes pentru cei pasionaţi de gastronomie, precum Vinul în bucate, de Valentina Iordan, sau cartea Paste şi risotto, alături de cărţi din zona de sănătate alternativă (Reflexolofgia zi de zi. 100 de masaje pentru a-ţi fi bine, de Carla Gaspar) sunt o parte dintre titlurile pe care cititorii le vor regăsi la standul Editurii House of Guides din cadrul Kilipirim.

În cadrul târgului de carte Kilipirim va avea loc şi Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Foto: askiitians.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *