sâmbătă , 2 decembrie 2023

Kobo Aura H2O: dacă vreți să citiți în cadă sau pe plajă (și cartea de hârtie nu mai e destul de cool)

Kobo-Aura-H2O

Pentru toți cei cărora le place să citească în cadă, la piscină sau pe plajă, iar cartea de hârtie li se pare demodată, Kobo a inventat un dispozitiv electronic pentru lectură rezistent la apă și fire de nisip. Kobo Aura H2O este primul e-reader waterproof și dustproof, ceea ce permite utilizatorilor lui să-l folosească fără griji în preajma apei și chiar și în timpul celor mai agitate brize de la malul mării.

În plus, Kobo Aura H2O a fost conceput să reziste la utilizări îndelungate fără a fi încărcat, bateria având o autonomie de aproximativ două luni. Iar dacă-l veți scăpa din greșeală în apă sau vă veți vărsa paharul de suc pe el, e-readerul Kobo va funcționa mai departe ca nou. El este livrat împreună cu o pânză moale cu care puteți șterge ecranul, ca să vă întoarceți apoi la citit în cele mai bune condiții.

Detalii tehnice despre Kobo Aura H2O:

  • Rezistă timp de maximum 30 de minute în apă adâncă de un metru, cu coperta închisă.
  • Touchscreen de 6,8 inches
  • Procesor de 1GHz și capacitate de stocare de 4 GB. Posibilitate de extindere a capacității de stocare la 32 GB (până la 30.000 de cărți) cu ajutorul cardului Micro SD.
  • Cântărește 233 de grame
  • Display high definition
  • Este rezistent la praf și nisip

E-readerul Kobo Aura H2O costă aproximativ 150 de dolari, iar lansarea sa de către Kobo (deținut de compania japoneză Rakuten), la sfârșitul anului trecut, vine ca un atac la concurență, și anume la linia de e-readers de la Amazon. În replică, gigantul american a anunțat că pregătește de asemenea versiunea waterproof a e-readerului Kindle.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *