sâmbătă , 2 decembrie 2023

La mulți ani, Dave Gahan! Solistul Depeche Mode, înconjurat de femei la Bucureşti

Dave

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere chiar astăzi, 9 mai, se bucură de răsfăţul colegilor, având parte de tratament preferenţial pe toată durata turneului actual. Artistul va avea cabină proprie în culise, dar şi o echipă aflată exclusiv la dispoziţia sa…alcătuită numai din femei! Show-ul Depeche Mode de la Bucureşti va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arenă Naţională, fiind un eveniment organizat de Emagic.

Astăzi, Dave Gahan împlineşte 51 de ani şi arata mai bine ca oricând, conform primelor recenzii realizate după startul noului turneu mondial care îi va aduce pe pionierii muzicii electronice şi la Bucureşti. Artistul se află în bună formă şi este foarte meticulos cu ritualul de pregătire dinaintea fiecărui show. Acesta va avea la dispoziţie o cabină exclusiv pentru el, amenajată minimalist, în culori foarte închise. Dave recunoaşte de altfel că negru este culoarea sa preferată şi ca întunericul îl inspiră, de aceea insistă ca în camera lui să nu pătrundă lumina naturală, iar pereţii să fie decoraţi cu draperii negre. De toate aceste detalii va avea grijă o asistentă de producţie ce va fi la dispoziţia artistului pe toată durata vizitei la Bucureşti. Ea nu va fi însă singura femeie din echipa personală a lui Dave Gahan, acesta solicitând în mod expres că în backstage, cabina lui să fie supravegheată de o femeie – agent de pază. Mai mult decât atât, de pregătirea fizică a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist şi instructor de fitness din Bucureşti.

Bucătarul personal îl însoțește pretutindeni

Nu doar relaxarea şi antrenamentul fizic fac parte din ritualul zilnic al lui Dave Gahan, ci şi dieta sănătoasă. Solistul se menţine cu un meniu alcătuit din alimente proaspete, organice, atent pregătite de bucătarul personal care însoţeşte trupa pe toată durata turneului. Cumpărăturile pentru catering vor fi făcute în dimineaţa concertului de la Bucureşti, chiar de către reprezentanţii Depeche Mode.

Programat pe 15 mai, concertul de la Bucureşti este cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului Delta Machine, după cele de la Nişa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai).  Ultimele bilete se mai găsesc pe www.Myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzică, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului. Luni şi marţi, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10:00-18:00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10:00 – 15:00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10:00 şi 21:00. Biletele mai pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 145 şi 320 de lei, singurele locuri rămase disponibile fiind în tribune şi peluza.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *